Trendkleur 2021

Ben jij benieuwd wat de nieuwe trendkleur is van 2021? Ieder jaar zijn er een trendwatcher die aandacht besteden aan trendkleuren. Ben je op zoek naar een andere kleur of wil je je inrichting afstemmen op de laatste trends? Dan is het zeker de moeite waard inspiratie op te doen naar de trendkleuren van dit moment.

Behalve trendwatchers zijn ook verfverkopers actief om de laatste trend te delen met het publiek. Geruime tijd bereiden zij zich voor om de nieuwe trendkleuren ook in verfblikken op de markt te brengen. Wij hebben de trendkleuren voor jou op een rijtje gezet.

Braveground™

De Flexa Kleur van het Jaar 2021, Brave Ground™ is een warme, natuurlijke neutrale kleur die zorgt voor bolster en balans in elke kamer. Lees hier waarom dit de kleur van dit moment is en laat je inspireren door combinaties met andere tinten.

Het overkoepelende thema voor 2021 is ‘The courage to embrace change’. “Als tijden veranderen en de wereld onzeker voelt, willen we de grond onder onze voeten voelen. We zoeken troost in de betrouwbaarheid van simpele dingen waar we mee omringd worden – de veerkracht van de natuur; de betrouwbaarheid van de aarde; het heiligdom van onze huizen. Dit jaar hebben we gekozen voor een naturel neutrale Kleur van het Jaar die ons een stevige basis geeft en die ons helpt om verandering te omarmen.”

Heleen van Gent, Creatief Directeur van het Flexa ColorLab

Brave Ground™ is een volle evenwichtige kleur die ons opnieuw verbindt met de natuur en de eenvoudige zaken in het leven. Brave Ground™ is een veelzijdige tint die meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd. Het is een warme naturelle neutrale kleur die andere kleuren laat stralen en zorgt voor een stevige basis. Het is een krachtige aardse kleur die zorgt voor veiligheid, groei en het tonen van mogelijkheden. Het creëert een omgeving die ons de moed geeft om verandering te omarmen. Het is een kleur die als basis gebruikt kan worden voor ontelbare kleurschema’s voor het interieur. Hierdoor kun je een omgeving creëren die bij elke persoonlijkheid past.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.